Skadereglering och skadekundtjänst

Vi är specialiserat på effektiv skadereglering. I mer än ett decennium har vi hjälpt flera försäkringsbolag att effektivisera glasskaderegleringen. Vi erbjuder traditionell skadereglering, skadekundtjänst och den automatiserade skaderegleringstjänsten e-Glas.

Genom vår breda kompetens som utöver skadereglering även omfattar resurser för att medverka i kundernas framåtriktade affärs- och processutvecklingsarbete kan vi tillföra mervärden. Arbetsuppgifter vi har kompetens för omfattar alltifrån utredning, projektledning till utveckling av nyckelfärdiga system.

Glaskontroll e-Glas

Glaskontroll e-Glas är en helt digitaliserad lösning som ger försäkringsbolag möjlighet att effektivisera och i hög grad automatisera glasskaderegleringen. e-Glas underlättar för både glasmästerier och försäkringsbolagen.

Kontakta oss om du representerar ett försäkringsbolag som vill utnyttja e-Glas så skall vi informera om vilka förutsättningar som krävs för att få ut det mesta möjliga av e-Glas.

Läs mera här

Manuell skadereglering

Vi har i åratal visat att vi på ett kostnadseffektivt sätt kan hantera glasskadehanteringen för ett försäkringsbolag. Med hjälp av egenutvecklade system och administrativa rutiner parat med tekniskt kunnande håller vi en hög kvalitet på granskning och reglering. Den avgörande faktorn är de alltid högt motiverade medarbetarna som med hög servicemedvetenhet alltid får högsta betyg vid utvärderingar.

Skadekundtjänst

Utöver skadereglering kan vi också åta sig telefontjänst i skadefrågor. Vår erfarenhet och kunskap om glasbranschen och verkstäder när det gäller bilglasfrågor och försäkring gör att vi kan klara en mycket hög servicenivå mot försäkringsbolag, företag som utför glasarbeten och försäkringstagare.